Nov 12, 2015

thanks for the memories.

Assalamualaikum

November 2015
sejak cuti rasanya jadi aktif media sosial. be it fb, twitter, instagram and now blogging back?
kalau dulu paling rarely bukak blog walaupun kadang2 bukak je thru phone. fb pun jarang2 bukak tapi sebab apa apa info
pasal belajar ni ketua batch update dkt group fb. so kena update jugak.
twitter is my favourite! sebab boleh tahu any news dengan cepat. tinggal nak check source sahih ke tidak. 
blog? blog ni macam time capsule.. kalau rasa nak balik zaman dulu2 bleh pegi dekat archieve. heh.
*
*
Sbenanya nak type benda lain. macam biasa. bila dah jari bertemu keyboard lain pulak jadi dia -.-
Nampak gaya bakal aktif balik blog. dan harapnya tak de orang baca. sebab ada banyak benda tersimpan dalam hati.. nak di throw out and spill di sini. =.=
post tak de kaitan dengan tajuk kan... okaylah next post lah thanks for the memories. 


No comments:

:)

Assalamualaikum Months to go. Dengan izinNya. 218. eventho still 'months to go' -- i should start the preparation now. b...