Feb 28, 2015

february

Assalamualaikum.




1.of studying
Alhamdulillah dah habis 3rd rotation, Orthopaedic. Still remembered I posted about it previously, kena usaha lebih sikit sebab tak berapa suka posting ni. Heh. The truth, yes memang  struggled sungguh posting ni. Alhamdulillah, Allah made it easy for me during exam. Dapat case dan specialist yg Alhamdulillah baik baik je J plus kenaaa terima kasih dekat lecturers Orthopaedics, Dr.Siamak & Dr.Laith. rasanyaaaa lecturer paling sporting dalam banyak2 posting.

Kurang dari 5 bulan nak sit for professional iii exam. T_T ada lagi 3 rotation kena go through ; emergency medicine, internal medicine and surgery. Lepas tu pro iii exam.
Allah.. T_T kalau tak insaf lagi tak tau la.

Dah kenaaaa mula study balik posting2 lepas, O&G, Paeds, minor posting ; ENT,Opthal,Primary Care, Psychiatry. T_T banyaknyaaaaaa.

2.of books
Latest, beli catatan mat luthfi, diagnosis 1 dan diagnosis 2.
Diagnosis 1 dah baca. Diagnosis 2 not yet touch it dan catatan mat luthfi is currently reading. I guess I loss the passion – to read books other than medical books L prioritize

3.of good food
Despite the occupied days, still able to steal some time to fulfil my cravings. And usually weekend. Tho weekend pun still pegi hospital, jalan2 cari makan still on!!

4.of urusan perasaan
L relationship are messy and people’s feelings get hurt. Yes -__- haih tak mampu nak type panjang2.


5.till then… rasa nak tengok balik healer J

No comments: