Jan 13, 2015

firstin2015

Assalamualaikum.



So long dear blog. 2-3 hari ni – since post eop paediatrics,
Few times bukak blogspot. Rasa nak type something then post.
Tapiii… bila bukak tu. Empty. Rasa macam dah hilang skills bercerita..heh.
2014...boleh bilang berapa je ‘post’ thru out the year tu.

2015. tho I’ll be busy. Super super busy. I’ll just try to blog once in a while.
Masuk 2015 ni maknanya ada lagi 8 bulan sebelum professional exam iii.
Exam paling akhir, paling besar, paling crucial – the one yg menentukan pass atau tidak, grad or not and yes becoming a Dr. huuu.
Semoga Allah pandu diri ini ke arah yg betul.
Stay strong dear self.

Want to type more..post some pictures. Later inshaAllah later.
Sebab target sebelum tido nak tengok anatomy spine sepintas lalu >.<
Posting orthopaedics tulang belulang ni kena usahaaa lebih sikit sebab apa.. sebab tak berapa nak minat -_-

Night.

No comments: