Sep 20, 2013

Z's special e-day

Assalamualaikum.


Lagi 2 minggu.. sebelum Zue bergelar Puan ;)





Sbenanye nak blog pasal ‘engagement zue’ ni awal2 lagi, tapi…
Memory card inche N kena virus. Stress seround dah habis gamba2 + video gone!
Luckily, Alhamdulillah.. classmate terer it sorang boleh retrieved balik.
Throwback the days before the engagement,
Kami 1 rumah.. 3 hari straight pegi bukit jalil.
Time ni la baru nampak berbakat rupanye housemate-housemate sy ni.
Dari simple dais hinggalah ke sireh junjung.. we decorated them all.
Yours truly yg tangan kayu ni pun alahaiii bersungguh gubah coklat :D
*
*
Back in 2008, masa mula mula masuk msu // foundation year,
Zue dgn Syak lah yg datang tegur dulu. That moment sampai sekarang kteorang geng!
Antara kami bertiga..antara ramai2 housemate, dia yg bakal tie the knot first.
Semoga dipermudahkan urusan perkahwinan zue.

On a side note,
Reaching 24th next year dan dengan segala macam soalan ‘ado gewe//bilo nk kahwin’
Tu semua rahsia Allah.
People said selain doa, kena jugak usaha..
Usaha dan dlm kepala ni berputar bermacam calculation.
Untuk diri sendiri dan sahabats,

Semoga kita dipermudahkan jodoh.. dipertemukan dengan the other half dalam keadaan & masa terbaik. :’)

1 comment:

Anonymous said...

ado gewe?
bile nak kawen?