sahabat

Assalamualaikum.

27 ramadhan 1434H :)
credit to ; Nik Nadiah and her Nikon 1.





Another pictorial post :D
and let me rant something about my geng naim lilbanat :)

alhamdulillah..managed to iftar reramai tahun ni.
Thanks to Nick – arranged / booked @ Syam's Restaurant.
Sesekali duduk berkumpul ramai2..
mula lah reminiscing the goood old days time sekolh dulu.
Dan dan topic dewasa in between.
Siapa yg dah habis belajar, bakal habis, yg dah kerja dan dan
siapa yg bakal yg membina masjid. Anticipating.
Geng sy ni ade 14 orang.. kalau dalam list, so far on top tu ade 3 orang.
Rasanya tahun depan ni ade lah yg bagi kad wangi, suruh beli kain pasang sama colour..
bab kata wafaa – semua ni lah bridesmaid masing2 :)
doakan yg terbaik.
Yang bakal teacher (Haal & Kema) dah mula cakap soal apply posting kat mana.
Yang bakal lawyer (Wafaa & Mirah) bincang pasal chambering / practice.
Yang bakal engineer (Hamim) sibuk dengan final year project.
Yang bakal doktor – inshaAllah (Ika, Safiah & me) kita diam dulu sebab habis belaja lambat lagi.
Putus nafas duluu nak boleh pegang scroll.
Mathematicians (wujud ke perkataaan) nih? :D Amni senyum je sebab baru habis belajar.
Same goes to bakal Akauntan ( Anis Athifah) senyummm cuti dulu.
Dan dan adliha, yaya, mcnih, nick (bakal habis degree + struggling fr master)
baik Mieja lah selamat dah kerja dgn HSBC..tengah mula prepare utk big day, perhaps :)

dalam gambar ni tak de Mieja & Anis Safiah.
Susah nak kumpul reramai cukup 1 geng ni. >.<
time flies..since january 2003, when we were 13..
till today. Alhamdulillah fr the strong ukhuwwah :)

p/s : bile lah result year mbbs 3 ni nak keluar nih. Waiting! -_-

Comments

Qaseh Dania said…
insyallah..one fine day jumpa someone! amin...=)

result? tunggu terus menunggu..-__-

Popular Posts