Aug 27, 2013

Assalamualaikum.


1.patiently waiting fr year 3 mbbs's result. Dah 2 – 3 kali turun naik IMS nih. Risau takut cuak semua ada.
2.dah mula buat posting elective. Haih kenapa la time 3rd batch ni kena buat benda pelik2. I prefer that typical posting elective. Buat attachment dekat any GH. Posting dkt any dept.
3.somebody's getting engaged this weekend. Kami as housemates / close frriends since foundation year pun tumpang excited skali. Another occupied weekend.
4.rasa macam tak boleh dengar ost gentlemans dignity. Secrets. Rasa macam torn apart. A bit.
5.betullah kata Tere Liye, tak boleh berlebihan dlm urusan perasaan nih. Nanti jadi berat sebelah :(
6.I just dont know if I want to do it anymore, get close to somebody so they can...leave again. :/
7.keep calm and move along nn! :)

3 comments:

farihah said...

be strong najwa.. :). between, sorry tak wish puasa n raya pun.. hehe masih syawal ni, so selamat hari raya aidilfitri n maaf zahir batin wa.. i miss u a lot <3. n selamat hari merdeka !! :)

Qaseh Dania said...

result ohh resultt..hailahh..sabar menugguuu..hehe..

najihah iman said...

@farihah,
eha balik msia,
kite hangout pegi mph pulak :)
happy independence day! :)

@qaseh dania,
result dan patiently waiting. -.-