Apr 11, 2013

terkenang..

Assalamualaikum.


April 2013.
seminggu ni terkenangkan 5-6 tahun lepas. 
the same April. cuma undur beberapa tahun kebelakang.
that time.
rasa macam tak percaya dengan ape dah di gone thru.
April.
mula mula buat blog. sebab masa tu perlu ruang utk spill out things.
5-6 tahun lepas dan sekarang...
rasanya masih sama. mungkin sekarang jadi lebih dewasa. 
reaching 23 and when she was 18. 
perjalanan masa.
Life is not a bed of roses. Life has its thorns too.
Tak semuanya indah.
Someday bila kita dah selesa dgn apa yang kita ada, Dia akan duga kita lagi.
Untuk uji kita. Untuk teguhkan lagi keimanan kita.
Untuk lihat sejauh mana kita percayakan Dia.

Notes :-
1)additional to the Paulo Coelho's collection. baca by the river piedra, buat hilang penat lepas seharian di hosp. baru minggu pertama internal medicine. krik krik. bunyi cengkerik.
2)dan teringin nak berkawan dengan seorang ni. tapiiiiiii.... dont know if # still read my blog or not.haihhhhhh nak je tegur. nak kawan boleh? kite usha usha instagram gn twitter dari jauh jelah. :D

:)

No comments: