Apr 1, 2013

surat ungu untuk nuha


 Assalamualaikum


1 april 2013 / teringin nak naik train ke kota kuala muda. 

“Apabila Alang bertanya bagaimana untuk mengubat hati tadi, secara berbisik Aqmar menjawab... ubat hati ada lima caranya. Bunyinya macam senang aja, baca Al-Qur'an dengan memahami maknanya sekali. Selain itu mendirikan solat malam dan berkawan dengan orang soleh. Yang keempat dan kelima ialah puasa dan zikir yang berpanjangan.”
― Noor Suraya, Surat Ungu untuk Nuha

Cuti berbaki 6 hari lagi.
Plan nak habiskan the camel bookmobile & langsir biji remia.
Juga belek2 oxford handbook clinical medicine.
Errrr rase macam plan je. Last2…. Fill in the blank :D
Add on nak beli cover harddisk, cover ultrabook.
I got 2 external harddisk, yg 320gb tu tak pelah lasak sikit – mmg jatuh banyak kali pun tak pe.
Tapiii yg buffalo 1 tera warna merah jambu ni – dari beli sampai ke hari ni dop berbungkus dlm uncang the faceshop -.-

Kdrama
1.that winter, the wind blows
2.school 2013
3.panda and hedgehog
*rase dah hilang feel tengok kdrama mcm dulu*

Hello April. 


No comments: