.school.


Assalamualaikum.

Always be thankful. We've been blessed in ways we can never imagine.

toys-cubes-growth chart is a must in Paeds posting. see u in 4th year inshaAllah :)

25th January, selesai 2nd posting – Paediatrics.
Selesai end of posting exam… phew.
Sungguh tak terasa 2 bulan, rasa posting Paeds ni lagi laju dari O&G.
Exam macam mana, tu tak boleh nak type. Tak boleh nak komen.
Allah je tahu tekanan perasaan nak lepas satu satu periksa ni.

*Cuti*
Bab kata fathin, sekarang satu hari cuti pun sangatlah berharga..
dan kalau dalam sehari tu, dapat tido sekejap lepas class sangatlaaaaa precious.
Kluar dah awal pagi dan sampai rumah almost nak azan isya’. Tambah hari oncall lagi.
And I just cant wait for this 1 week break. Relaks minda, qadha tido :D
Malam ni balik kota bharu.
Esok wedding Dalilah, the very first geng skolah rendah yg tie d knot, bina masjid :)

Done with o&g as well as paediatrics, next will be ‘ Primary Care and Psychiatry’. Then internal medicine, last surgery. Be tough nn!
Saya rasa saya tak mampu, tapi Allah tahu kemampuan kita. Saya rasa saya tak kuat, tapi alhamdulillah Allah menguatkan saya. :)





Comments

Popular Posts