weekend & eidadha

Assalamualaikum.



Rasenye belum terlambat lagi nak say ‘selamat hari raya aidiladha’ :)
Super short breaks for eidadha tapi nn sempat je balik kampung. Harus pulang.
Khamis yg pack – occupied..dengan bedside teaching, lecture & tutorial.
Petang2 dah gerak pegi stesyen bus seksyen 17 – disebabkan dah pindah klang,
Maka kenalah gerak awal sikit…kang jam..sape susah.
Dari bukak puasa sampailah naik bus, stay dkt stesyen bus aje.
Mula2 fathin balik penang..then syak balik ipoh.
Bus mutiara yg sepatutnye bertolak pukul 9 malam ke kota bharu terchenta tak muncul muncul..
Dengan penat bercampur letih siap boleh tertidur tersengguk sengguk..basah2 juga disebabkan hujan lebat…diberitahu bas hanya akan tiba around pukul 2 pagi. And I was like..whoaaa haaa :O -___-
Maka menunggulah najwa najihah dengan harapan bas akan tiba dan bawak kami pulang..
Balik malam raya dah satu cerita, bertolak pukul 3 pagi was another story.
Alhamdulillah…semua jenis brand bas yg nak balik kota bharu/klantan mula tiba pukul 2pagi.
Sampai2 rumah dah pukul 11 pagi..terlepas solat sunat aidiladha :( dan tak sempat nak berbaju kurung raya lah. Sedih betul.
no matter what, alhamdulilah fr the blessed eidadha with family. :)
*
*
Balik shah alam..pun sama…dengan bas delay..jam..tapi Alhamdulillah dah selamat sampai bayu perdana, selamat submit my very first case write up.

1)first time naik bas delayed sampai 5 jam. Lone ranger. Pengalaman.
2)gambar eidadha pun tak teramik. Just instagram-ing few photos. Makanan ajelah :D
3)gambar cantik diatas – credit to Lilacidil. tak lawanlah org amik guna iPhone 5 nih. banyak lagi gambar cantik..upload kemudian. kena mintak izin dulu :D

You could see me reaching
So why couldn't you have met me halfway
You could see me bleeding
But you did not put pressure on the wound
-random.

Comments

Popular Posts