Sep 29, 2012

.gary mong jihyo.

Assalamualaikum.

running man.earliest episodes.monday couple :')











lol at mcyoo mimicking gary. :D

1)lepas ni rasenye dah tak boleh nak catch up sangat running man. Tapi still running man tu jadi vitamin B sy, buat hilang stress. Oh earliest episodes rm – hilarious. Joongki!
2)moving out and moving in. dari persanda shah alam ke area bayu perdana klang. Unlike betul pindah2 ni. 4 tahun kat shah alam barang sangat3 lah banyak. :(
3)cuti sy dengan ini sudah tamat. Senin ni hello HTAR, pagi2 ade perjumpaan dgn Pengarah hosp.
4)mase register subjects tak rase ape lagi. Bila tenung balik 9 subjects…Allahu Allah, moga dikurniakan kekuatan kesabaran ketekunan sepanjang jalan. Kisah 4 tahun lalu sy simpan elok2 di satu sudut, pengalaman yg sangat mendidik. Allah tahu yang terbaik utk hambaNya. believe in Him. :)
5)should stop typing this. tunggu lori sampai, nak angkut barang. Dari tingkat 12 persanda. 2-3 4 hari ni dop main area klang je. 

p/s : sekolah perubatan. Ku teruskan. Yosh !


3 comments:

ayrswansea said...

cik su, hwaiting..!! i'm happy for you, and going to pray for your success :)

najihah iman said...

@dojot,
thanks jot..thanks fr the dua n support.. keep fighting!
same2 doa utk kebaikan bersama, inshaAllah :)

Haha said...

aloh, doktor mmg kna power.. :)