Jun 26, 2012

4 gambar :)

Assalamualaikum.





Four pictures four stories






1)dining out with mcnih,mirah & anis athifah last night..sekali diorang celebrate birthday-june.
dan yg paling niceee tu part kena baling tepung. Tak pe tak seteruk yg biase kenaaa.
Thanks for the cakes mcnih. :)
2)the feeling when u get the books u longed for. I prepared some cash for this, sekali mcnih said : tak payahlah ni hadiah birthday dari ramai2.. thanks a lot mcnih,faiqah,fathin,bella..sampai ke kino demi memenuhi permintaan najwa najihah ni. :)
3)lunch date with farihah & zunnur. Dormmates kisas. Ali e32 e24. Catch up stories.reminiscing the goooood old days. Kisas…mcm biasaaa a lot to say..but don’t know how to say it. :)
4)my latest version of bookmarks. Kalerful macam pelangi. Suke!

Sebenanya nak bercerita lagi..tapi Im dating the perks of being wallflower now..so far the favourite phrase is “There are other people who have it a lot worse.”-Charlie’s daddy.
Kiranya kalau kita tengah having hard days..ingatlah ade lagi orang yg dlm kesusahan.
28 jun.. euro 2012 semi-final ; SPAIN vs Portugal.. Viva espana!
Oh Im back in shah alam…



3 comments:

Haha said...

Dah agak,mesti ada post male ni. hiks! 'ilal liqa waa.. best td,recharge balik semangat bila dengar n tengok sahabat2 dgn cerita kegembiraan masing2~ Fuh! oh exam n FYP!

najihah iman said...

@zuno

inshaAllah jumpe lagi lain waktu.
serious rindu dormmates ali :)
all d best exam n fyp tu..break a leg zuno! :)

farihah said...

najwa, sorry eha baru luang masa nak cek post ni..haha, miss u two already :')