selain buks,

Assalamualaikum.



Another girly post u should ignore…
Little things that I like – these kind of accessories :-)
Rase suke memakai gelang dan membeli – credit to mom, when she started to gave my my very first
Amethyst – gelang Kristal when I was 13 yo. Dark in color..haaa dari fom 1 – 3 pakai gelang tu.
putus sambung putus sambung.
Lepas tu suka agate..dark red..yg ni bertahun gak..dan lain2 color. Name it nak warna ape :D
Amikkk dah umo 22 – otw 22.ehem.. ni kita susun balik dari yg lame dolu2 hingga current bracelet.
Ade lagi tak muat nak gantung dah. itu kita masuk kotakk. dan yg selamat di persanda..
Before masuk internship dah rase alahaiii tak leh dah nak pakai2 gelang ni.
Dan ye kalau masuk alam pekerjaan hatta jam sekalipun tak de kat tangan..
Selain books, I think Im into this. tote flats pun suke tapi tak de la sampai frequently buying. Biase2 saje.
Tapi books and bracelet….aaaaaaa.
Kalau bracelet yg kurang dalam koleksi :- charm bracelet, got one.
Dan dan dan berkenan dengan Rachel Leigh Audrey bracelet. Brape la ni plus mcm tak de dkt msia nih.

Oh terasa tidak berape macho when I posting this..heh.
See font trebuchet ni pun kecikkk aje :D
Sebenanya nak post psl 3 things under skincare…tapiiii em pending dulu.
Yeah im a girl...
suka emas putih..thanks to mom. Juga emas perang kuning tu..thanks to mom too :D
klantanese..mmg genetically suko beli mas kalih.

Bab kata ellisa in her blog,  quoted jap :-
Inevitably, these questions start galloping. Why is that day by day i started to be more like umy? Why is that in this age, i would prefer home decor more than stationary department? Why is that groceries shopping where comparing prices or halal ingredients in Sainsbury and Tesco would be such a fun activity to do? When is my interest from loving teenagers stuff has shifted to loving home decor? Funny.
I can't answer a single one of these, which is how i know that  whether i'm ready or not, i'm growing up.


End of May..June..june.


Comments

K said…
ina dah start into these. ada la 3 4 bracelet, bangle

Popular Posts