Jan 15, 2012

kecik kecik dulu


1. Buka kipas meja,cakap depan kipas, nak dengar suara bertukar.
2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.
3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari 'handle', rasa hebat.
4. Masa sekolah,ada orang bagi milo free, lepas ambil sekali, menyamar jadi orang lain, beratur ambil air lagi.
5. Lukis burung guna huruf M .. mesti ada an an an. HAHAHA.
6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit.
7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni -->

8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati..
9. Kalo tak siap keje rumah sengaja tinggal buku latihan kat rumah...
10. hang gelak kan bila bace semua kat atas ni..
11. Main belon sabun dalam bilik air time tengah mandi. 1 jam duk dalam blik air.
  
I miss my childhood moment.
Ok wonder where’re amirul & aiman now. Geng taman restu yg closed till darjah 2,
Before pindah rumah.

"Do you know what it means to become an adult? It means there’s less and less to smile about. So we’ll have to smile even more, even if we have to force it." - Sam Dong, Dream High.

10 comments:

CiK EyeRiN said...

ouh..i like..sweettt arr post neyh..teringat kecik2 dlu..hehe..

najihah iman said...

@cik eyerin,
copy dari fesbuk ni.
chomell je zaman budak2 dulu :)

^Laila^ said...

nk copy quote from dream high tu~ ngeee~ :)

Haal said...

Hahaha! I did all above!

Biey said...

rasa nk je kembali kee zaman ecik2 dlu

najihah iman said...

@Lel,
sila2..mnat sam dong doos ni :D

@Haal,
yeah..bestnyolah kecik2 dulu.

@biey,
kan...zaman indah x fikir ape :)

mijAhjAmie said...

wahh~surprisingly penah buat benda2 tu dulu2,haha..daebak! :)

najihah iman said...

@mijahjamie,
daebak!!!
smua penah buat...
number 6 smpai loni buat lagi :D

Sofia Zara said...

bile bc post ni aku senyum wa.. tq for that.. :)

ayrswansea said...

sejuta kali like. you really made me laugh :D thanks~!