oh daisy


Bismillahirrahmanirrahim.

 
I miss blogging. I miss ranting rambling merepek-ing here :)
The hari hari sibuk lelah tak cukup nafas done, at least buat masa ni.
Midterm yg bakal say Hi tu kita story later :D
Whoever followed najihahiman @ twitter tu noticed lah yg she’s in messed,
she eat  a lot recently, stayed up late, mentioned about her RP berjuta kali. Heh.
*
*
Alhamdulillah,  RP’s proposal presentation end by today.
Sedap la kena tembak bertubi tubik dengan Dr.Khai.
lucky me Dr.Mahfoud & Dr.Faiz tak komen ape2.
Now need to focus for the rest subjects. RP pun maintain on berjalan skali.
dan untuk my twin nephew hariz & hasif, please please get well soon.
Sibuk sampai dah 3 hari warded baru mom informed me. -_-

p/s : ada tabiat baru, kena ada fresh flowers dkt work station. I bought daisy. Lama dah sbenanya hati ni tak berbunga daisy.
p/s/s : how I met your mother till season 6 dah ada dlm external hd. Aigoo aigooo.

Comments

CIk EpaL hijAu~ said…
All da best che su!
aloh...kembar comel tu sakit?:(
"Get well soon"..(tlg ckp kat diorang)
Mid term m'manggil2..Study2...GUDLUCK!xD
Qaseh Dania said…
dh legaa dh sal presentation..hehe..=))
najihah iman said…
@cik epal hijau,
ahamdulillah kembar dah discharged.
midterm @.@
toooo many things to think & handle within this short period of time =.=

@12-21,
agak hectic.
Hi weekend :D

@qaseh dania,
alhamdulillah settled satu.
bleh move into benda lain plak..
but, let just give ourselves a break 1st ;)
ninja hamimo said…
yashica belongs to you?
is it?
awesome.
me want to meet it. ahaha

Popular Posts