hi december!

Bismillahirrahmanirrahim.

birthday girl.
danials ; hariz & hasif
adam hafiyy
the youngest in the house ; iman awatif
 
-unwell 2 weeks. EL – balik kb, jumpe dokter – MC and now still @ home.
 Class – lecture pun tak start betul2 lagi, as well as lab session. (good for me)
-Alhamdulillah, im getting better. Kenaa cepat2 kembali energetic, semester 6 ni kena pulun habis habisan sebelum enter internship bulan april tahun depan. *Scary bila fikir*
-Masa tengah2 sakit baik demam still sempat pegi 2nd big bad wolf books. Sempat la beli sikit, nak marathon lama2 memang tak mampu.
-Breaking dawn pun dah tengok, walau tak minat twilight saga. Haishhh cerita sweet manis terlebih2 glucose. But then suka part Jacobs berbaik2 dengan Edward, demi Bella Swan yang at the end of BD part one tu selamat bertukar jadi vampire.
-I finished ‘the lucky one’ by Nicholas sparks during my cuti sakit – pulun baca since I watched the thriller @ ntv7. Another movie based on Nicholas sparks. Logan Thibault – Elizabeth – Ben.
-Enough rambling. Dari pictorial post ke post luah perasaan. Heh.


Good days ahead.

Comments

Musafir Melayu said…
Assalamualaikum.

Is that the twins? They don't look like twin (if they are) anymore...
Qaseh Dania said…
hepi bufday insyirah!!..=)

kek yg comei, syg nk mkn..heee..=)

awatif comeel!!! germmm..<3
najihah iman said…
@musafir melayu,
wsalam.
yep. that's the twin.
mmg tak seiras since they're both non identical twins.

@qaseh dania,
licin dah angry birdd..
thanks auntie fathin :)

Popular Posts