Nov 5, 2011

colors

Bismillahirrahmanirrahim.


I like all those free apps in my phone. Within seconds, gambar yg gelap blur bleh turn out cantik2.
Tak nak lah my cam, a very expensive machine I ever bought to collect dusts plak. Inche N.
*
*
Had a good day with good friends last thursday, I always wish the rest crew were here too.
I asked aqmar how to play spider killer .
Met some of ex naim. I recognised them but forgot their name.. lagi tak best bile, “eh najwa…” me : “senyum sengih…tak ingat nama nak panggil ape =.=”
Yang closed still keep in touch till today doesn’t matter, yang dah 5-6 tahun tak bertemu mata, sekali jumpa...mampu senyum jelahh. Hikshiks :D

p/s : selamat hari raya aidiladha dear readers. Have a good one :)



4 comments:

Musafir Melayu said...

Assalamualaikum..

....FOOD....

....NOT FAIR....

T.T



p.s: Selamat Hari Raya Aidiladha :)

najihah iman said...

@musafir melayu,
wsalam.

:D
happy eid adha too :)

ninja hamimo said...

yang ni jeles amat! :'((

najihah iman said...

@ninja hamimo,
alos alos..tunggu cuti akan datang, (bilo tu) deh :)