.small step.


Bismiillahirrahmanirrahim.

So take action, don’t hold back
So take action, even it’s a small step everyday
Even if it’s a slow pace, it’s okey

-semester 5 bakal berakhir bulan depan. Maka kiranya final exammmm melambai2 tangan say Hi -.-
-dan bulan depan juga bakal melangkah ke semester akhir utk 1st degree sy ni. Dek kerana perubahan academic calendar, everything became compact and fast. Super speedy. Tak pelah demi impian tersimpan, berkorban tu dah jadi bestfriend.  Short semester dan 4 subjek, credit hours brape lah tu.
-research project ; dr.durgadas – please help my friends and me.
-internship ; kalau ikut hati nak je buat dekat Hosp Kota Bharu (Hkb) tapiii kota bharu – shah alam ni distances gak, susah den nak ulang alik. So kena cari yang dekat2 area shah alam-klang-lembah klang ni aje.
-thesis & viva ; dah boleh start berkenalan dengan dua term ni.
*
*
And all these with His will, inshaAllah will end by march.
Before I continue another new chapter, new story book of my life.

p/s : ape jua yang berlaku tu dah ditakdirkan Allah, cantik cantik dah semuanya. Yakin dan yakin!!
p/s/s : dr.fatihah (big sista) tak lama lagi bakal jadi specialist, dr.najihah(to-be) kena pulun habis habisan bulan 10 onwards. Oh September ni pun dah kena all out dah. hwaiting!!

Allah with me, and only Him knows what’s the best for me :)

Comments

bint 'adnan said…
good luck syg, dr najihah! <3
halwani said…
insyaAllah.
xpe,berkorban utk sebuah impian :)
najihah iman said…
@ina,
jzkk.. doa2kan ex-dormmate yg sorang ni :)

@mat pintu,
ank aboh mano plok..aigoo
mister engineer, doakan sahabat kecilmu ini :)
najihah iman said…
@haal,
u know my story line. u know what
i've gone through...
pray for me and friends haal..
hwaiting!!

Popular Posts