senyumlahh walau ape pun :)


Bismillahirrahmanirrahim.

“dan jangan kamu berputus asa dari rahmat Allah” (12:87)

“barang siapa yang bertakwa dan bersabar, maka sesungguhnya Allah tidak menyia-nyiakan pahala orang-orang yang berbuat baik” (12:90)

“Dia adalah Maha Penyayang diantara para penyayang” (12:92)

Sungguhlah these passed days, sy stress. Stress diam diam.
Mama said ; senang jah nk tengok adik suko ko dop, maroh ko dop – via air muka.
I know this, I say im okey – tapi muka tu..ahaaaa. kena control neh.
But I will not let this emotion conquer me. Heh. Najwa najihah sekejapp je tension,
Tengok running man dah boleh sengih tahan gelak ekeke semua. :D
*
The academic calendar turned to normal back. Haihh sabor ajelah.
Sekejap macam gini, sekejap macam gitu.
Terima ajelahh ape ape pun.
Im so gonna have that 5 weeks of semester breaks.
Ticket balik KB bought – gracias abe syam.
Dan pasar philipine, wait for me ok? Habis lah nn shopping gelang semedang lepas ni :D

Comments

Musafir Melayu said…
Assalamualaikum,

Ada sikit tak faham.

Calender dah tukar, jadi macam mana dengan intake ke MBBS?

Stick to the change, or there's another change?

May all ends well for your batch.
najihah iman said…
@wsalam,

oh kiranya kembali spt asal.
klu x,kteorg x de cuti 5 minggu ni,
internship pun dipendekkan. long sem jd short sem. tapi x jadi.
kira normal - cuti sem 5 minggu,
final sem = long sem.
still jump to 3rd phase mbbs as long as settle smua related to bms ni.
pray for the best.
may Allah ease :)
izzati curious said…
waaaaa sama la, macam mana nak maintian muka cool ek? huhuhu

Popular Posts