of eid mubarak (ii)

Bismillahirrahmanirrahim.

Another pictorial post. Eid Mubarak with goood friends.
Tapii tahun ni, tak semangat konvoi beraye liked last year.
Geng skolah rendah pun berape kerat je sempat jumpa.
Good friends naim lilbanat Alhamdulillah jumpe semua yg ada di msia ni.
Tak jumper raye, still dah kumpul reramai iftar @ restaurant cik siti, 2 hari b4 raya :)
+ housemates beraya ; 13 hours beraya + on the road.
Banting – Gombak – ampang. Add on andalas, klang.
So raya dah habiss lah kan?
Oh minggu depan beraya dengan classmates mentor mantee. inshaAllah.

geng skolah rendah ; oh ramai lagi tak de ni
naimians ; since 2003 :)
housemates
good friends since foundation year
*
*
 Had a meeting with orang atas ims just now,
The latest academic calendar + the what-you-need-to-do now + so many things lagi…
serious kepale tak boleh nak fikir lagi -_________-
I know, those upcoming months – masa masa yg sukar adalah perlu demi sebuah impian.impian tersimpan.


p/s : perlu tabah dan kuat, inside and outside.


Comments

bint 'adnan said…
raya dah habisss, buku cakap,"dah, cukup2 la dgn raye tu," hahahahaha
Qaseh Dania said…
hepi raya lagi wa!..=))
next week plak beraya ngn classmates.hehe..

the news? huhu...stil blurr + fening2..huhu...so many things kan..sabr2..insyALLAH, moga kebaikan akn dtg dihari depan.=))

~ dh berhabuk blog tin ..hehe..

Popular Posts