Sep 9, 2011

september

Bismillahirrahmanirrahim


Jangan lakukan sesuatu sebab ‘ingin’ sebab ingin tu sampai bila pun tak pernah habis. Jangan lakukan sesuatu sebab ‘suka’ sebab suka itu mudah berubah. Tapi lakukan sesuatu sebab ‘perlu’ sebab ‘perlu itu mengundang banyak manfaat. [Quartet~halaman 43]

Homeworks, lab reports, esaimens kembali.
Lecturers are running the syllabus.
Students are still blur-relaks-keje skolah tak siap siap mode :D
Buat penguat semangat di hujung hujung semester 5,
Penuh sabar menunggu pengumuman seterusnya dari orang atas.
Huehh being part of international medical school student ni betul betul menguji emosi jiwa perasaan semua.

p/s : esok beraya banting – Gombak, inshaAllah :)
p/s/s : 9 september – happy birthday my kakak cantik hot mummy sist lyna.


3 comments:

bint 'adnan said...

pengumuman gpo tuuu? hihihi

el.hiffzunnuri said...

Gombak?
sensitive tul aku kalau sebut Gombak ni. hehe.

najihah iman said...

@ina,
hee ade changes sket utk final sem..

@zuno,
housemates sorang org gombak..
nk g beraye lah ni :)