Jul 13, 2011

life moves pretty fast

Bismillahirahmanirrahim.


nak update r.a.i.n.b.o.w lah before off to dreamland :D
ye,sekarang ni tido awal - unless certain days memang kena push utk stay up.
'banyak serangga dalam semak, semester ni kerja sangatlah banyak.'
#pic 1
june 11-2012 memang kena kuat nn.
kena semangat macam lintang.ikal mcm anak2 belitong dlm siri laskar pelangi tu.
kena cekal macam maryamah karpov tak pernah kenal erti putus asa.
sem ni dengan 3 subjects tunggang terbalik. sem ni dengan macam2 cerita. tak sampai mid term lagi ni. :/
#pic 2
thanks classmates for the 'makan-makan'.
kam dengan idea satay, zahin muncul bersama kotak-kotak dominos,
dan yusof dengan bucket kfcnye. alam said next ; berkelah @ ulu yam. :)

-goood night and keep working :)

1 comment:

Qaseh Dania said...

sem ni mcm enthlah wa..tkot pun ade..sobs3..hm..xpe, insyALLAH we can.=) amin.

gather rmai2 best! hehe...mcm2 borak smpai cte foundation pn kuar..hehe.=)

~ tenkiuuu waawaa...=)