how the days sound

Bismillahirrahmanirrahim.

Recap a week ;
-these 3 days @ seminggu ni lower abdominal limb sakit yg amat, till kena picit picit extreme dalam erti kata lain mengurut tu, screamed out jerit dalam hati aje. Bolehlah tengok sy jalan slow time ni, merangkak2. :( -jacobs dah okey sambung dengan martial arts kick ape kejadah tu kan. -.- alhamdulillah dah ok selepas menapak ke klinik,amik meds-cream bagai.
-a week left before mid semester exam begin. kalau nak fikir lama2 recheck segala balik, mau down seteres berbakul ni, tapi aja2 fighting. Vast of chapters – high amount pun still kena try hard.aci redah.pecut style mane pun.
-ticket return booked. Thanks abe syam. :D :D – this is not for aidilfitri’s homecoming.
Nak ceriakan hati sendiri, curik curik balik macam biase ;)
-dan terasa nak minum chocolate whip cream + shepherd pie. 
*
*
Cukup cukup. study najwa najihah study,banyok ni nk keno cover.leloh la ambo.

goood days ahead, amin.

Comments

zT said…
leloh? chill2. take deep breath, pastu baru pecut ;D
najihah iman said…
@zT,
tulahh..keno tarik nafas dalam2 ni..
:D
fighting!!

Popular Posts