Jun 20, 2011

june 19

Bismillahirrahmanirrahim.


of pictures and stories :)
1.happy father's day,baba. mat salleh said ; any guy can be a dad, but it takes a real man to be a "father". and im strongly agree.. i'll always be your 'adik'.. thanks for everything baba :)
2.the little guys in the family. without the little princess - insyirah,iman&awatif. che su kena edit versi updated punye. 10 anak saudara.rindu budak2 kecik :)
3.dan semalam, im so lurus macam pembaris. main-main je kena prank. all the way from shah alam to vista A,bkt jalil.aigooo. terima kasih housemates + mcnih :) gonna post about it later.


p/s : tak tengok lagi goguma,tapi younghwa + seohyun tu sangat sweet. ehe :D
p/s/s : verse 2-3 surrah ath-thalaaq - diri rase tenang-boleh accept things happened since early of this year. mungkin ada 'hadiah' yang tak disangka-sangka dariNya. no worries nn. :)

3 comments:

zue anak sudin said...

hahah..best tak wa? kalo aku tau aku pun kena prank skali,tak hingin aku nak bersubahat ngan dorg nak kenakan ko. siot betol. demm.. -_-" *sob3*

p/s: hasif <3 :)

najihah iman said...

@zue,
oh super best-sebab ak super innocent percaya bulat2 segala..
padan muka ko skali...hahaha
orang 1st kena shoot :P

izzati said...

haha ni mesti prank birthday ni. pasrah je peace tu :P