.home.

Bismillahirrahmanirrahim.


sometimes people (some of my friends) keep asking me this,
'asal kalau nak balik kb selalu nak cepat je,kalau exam tu habis tengah hari, petang tu jugak ko nak balik kan or kalau balik naik bus,malam tu jugak nak balik'.soalan berbunyi begini.
dan biasanya nn hanya tersenyum, diam tanpa jawapan.hehe :)
*
*
this is it.
biarlah cuti tu sepi like tak de nak pergi sana sini. duduk rumah diam diam pun ade excitementnye sendiri. 
oh ni rase nak cari orang dekat2 je, kalau cuti raye ke ape senang..heh :D :D
sabtu,ahad, isnin -> selasa - persanda's waiting. buku2 - lab coat too.


Good days ahead, amin. :)

Comments

Izzati Hashim said…
kan?

selalu juga kena tanya mcm tu. NI pun sama, lepas exam terus balik. Kuasa magnet 'home' tu sgt lah kuat hehehe.

wa, dah bagi hint nampaknya tu =P


p/s : thanks for the wish dear. May Allah bless u always (=
12-21 said…
huh..balik2..bandar cik siti wan kembang..lamo doh xbalik nih =.="
najihah iman said…
@izzati hashim,
hee..duduk jauh lagi la counting nak balik eh..along tak lamo dos nak balik tu :)
hehe..hint gapo x tahu Tee... :D
amin..

@12-21,
haha..balik lah ore rusia,klate terchenta dop tunggu ni :D :D
halwani said…
huuuu~~
part bwh tu menarik :D
najihah iman said…
@haal,
part mano? heee..
good days ahead..amin.. :)

Popular Posts