Jun 13, 2011

.end of mini breaks.

Bismillahirrahmanirrahim.


before balik shah alam ;
1)tukar rak buku kepada size yg lebih besar - done :)
   [bertan2 magazines kena susun kemas balik-belong to sister(S)]
2)susun/classify books based on category. - teringat zaman jd librarian time sekolah rendah dulu.
3)found different cameras/oldies - belong to brothers & sisters as well.
4)packing beg kecik, ternampak beg dslr yg macho lagi menawan @kbmall, warna merahh pulak tu..aii aii berkenan.. :D
5)baju raye dah selamat dengan tailor.tukang jahit sekarang tak boleh nak delay2. kena cepat2.
6)rojak buah & laksa penang @purnama - kedai makan yg wujud since zaman kanak2 ribena lagi.

 -kemas2 bilik jumpa camera2 lama. klasik2.

 p/s : mozek 3 begin.semester baru.alter mode.


May Allah bless~

10 comments:

el.hiffzunnuri said...

Najwa, bittaufiq :) im still holiday.. kik3..

Dan Brown, setiap kali aku baca aku tertidor.. =_= bila nak abis pun x tau la..

najihah iman said...

@zuno,
inshaAllah..thanks zuno.
ak pun tak habis2 bace lagi dan brown tu, tak tersempat+banyak lagii buku yg menarikk.hehe :D

effenelle said...

wah....aku peminat besar Dan Brown ni ni marah apabila korang berkata demikian...huahua

najihah iman said...

@effenella,
dah agak dah teha sep2 dan brown ni :)
hehe jangan marah teha,ak siap beli buku ni kot :D

zT said...

wa, u shud try fish eye pulok..hehe

teha, ak tgk buku dan brown teringat ko..lol

fathiyyah said...

coooooool! najwa ada join goodreads? kalau ada, add la akak. bestnya tgk buku2 awak n susun betul2

najihah iman said...

@zT,
adehh..teringin sangat t.fish eye,potret-macro smua tuh..
tapi sero long way to go.
standard kitlens ni pun ak x xplore sungguh2 lagii... :D

najihah iman said...

@Sist fathiyyah,
baru approved k.fetty tadi..sorry tak perasan...
hehe..suke beli buku k.fetty..
+suka tgk buku banyak2 ni :)

el.hiffzunnuri said...

hehe. teha.. maaf la ngn kata2 aku,tp mmg itu pun yg terjadi~ ok la demi kau, i'll try to finish, tapi x tau bila.. kui3..

Zt, fish eye? cer citer cer citer..

Effe said...

okla...acceptable la...at least korang beli ek buku tu..hehehehe