.end of mini breaks.

Bismillahirrahmanirrahim.


before balik shah alam ;
1)tukar rak buku kepada size yg lebih besar - done :)
   [bertan2 magazines kena susun kemas balik-belong to sister(S)]
2)susun/classify books based on category. - teringat zaman jd librarian time sekolah rendah dulu.
3)found different cameras/oldies - belong to brothers & sisters as well.
4)packing beg kecik, ternampak beg dslr yg macho lagi menawan @kbmall, warna merahh pulak tu..aii aii berkenan.. :D
5)baju raye dah selamat dengan tailor.tukang jahit sekarang tak boleh nak delay2. kena cepat2.
6)rojak buah & laksa penang @purnama - kedai makan yg wujud since zaman kanak2 ribena lagi.

 -kemas2 bilik jumpa camera2 lama. klasik2.

 p/s : mozek 3 begin.semester baru.alter mode.


May Allah bless~

Comments

el.hiffzunnuri said…
Najwa, bittaufiq :) im still holiday.. kik3..

Dan Brown, setiap kali aku baca aku tertidor.. =_= bila nak abis pun x tau la..
najihah iman said…
@zuno,
inshaAllah..thanks zuno.
ak pun tak habis2 bace lagi dan brown tu, tak tersempat+banyak lagii buku yg menarikk.hehe :D
effenelle said…
wah....aku peminat besar Dan Brown ni ni marah apabila korang berkata demikian...huahua
najihah iman said…
@effenella,
dah agak dah teha sep2 dan brown ni :)
hehe jangan marah teha,ak siap beli buku ni kot :D
zT said…
wa, u shud try fish eye pulok..hehe

teha, ak tgk buku dan brown teringat ko..lol
fathiyyah said…
coooooool! najwa ada join goodreads? kalau ada, add la akak. bestnya tgk buku2 awak n susun betul2
najihah iman said…
@zT,
adehh..teringin sangat t.fish eye,potret-macro smua tuh..
tapi sero long way to go.
standard kitlens ni pun ak x xplore sungguh2 lagii... :D
najihah iman said…
@Sist fathiyyah,
baru approved k.fetty tadi..sorry tak perasan...
hehe..suke beli buku k.fetty..
+suka tgk buku banyak2 ni :)
el.hiffzunnuri said…
hehe. teha.. maaf la ngn kata2 aku,tp mmg itu pun yg terjadi~ ok la demi kau, i'll try to finish, tapi x tau bila.. kui3..

Zt, fish eye? cer citer cer citer..
Effe said…
okla...acceptable la...at least korang beli ek buku tu..hehehehe

Popular Posts