.of rainbow.

Bismillahirrahmanirrahim.

*entry khusus utk r.a.i.n.b.o.w* :)
Dah 3 tahun lebih sy dengan belog pelangi ni.
It was 3 years ago, when everything were dark, gloomy days.
It was hard actually to remember every moment of ‘that moment’.
Bukan hidup dalam masa silam. Cuma ‘that moment’ somehow changed me, affected me (a lot).
Okey dah, tak nak post dlm nada sedih2 ni :D
Pernah in between running this blog, eceh..ayat – rase nak delete. As well as make it private. Tapi last2, tak private pun. Twitter pun same. :D
Juga grammar both malay-english main blend ikut suka, I don’t care.
Kalau reti banyak bahasa, nak je blogging dalam bahasa lain.
Sibuk nak cakap spanish-rajin nak google blaja sendiri, Korean – excessive watching Korean things. Japanese pun sebab layan gokusen dulu2. And I feels like buying those dictionary.
Gambar. Entry penuh dengar gambar, sy suka amik gambar. And I love camera too..
Dulu kecik2, sibuk amik gamba guna camera Kodak – yg guna filem tu. Still ade kat rumah, mom said abe kumpul duit utk beli camera tu, back in 1990. he was 12 years old that time – in the year that I was born.ehe.
Lepas tu digital camera siblings-lepas tu sist Na punye d60 before d90 and I bought mine last October. And latest abe syam bought d5100. Tunggu raya tahun ni, ade 3 tripod tengah2 ruang tamu pagi raye eh.lol.
Basically, r.a.i.n.b.o.w ni tempat I spill out something. Anything.
Dan ye, dah rasa sayang nak delete. Let just r.a.i.n.b.o.w stay as rainbow.. ;)
Enough merepek.
*
*
Happy belated birthday my dear little chamber. At least I’ve u when I need a place to spill and throw out something.

p/s : blog ni main campur macam2 benda. Kalerful – cheerful macam owner dia :D

Comments

kasih dania said…
hepi bufday cik rainbow!..keep it up berblogging na!..=)) wa, hdiah utk die ape? hehe..

ceria2 same ngn cik owner die..=))
najihah iman said…
@kasih dania,
thanks cik star :)
berblogging sampai dah kahwin-apekah. :D :D
owner dia senget je..heh.
zue anak sudin said…
colourful mcm owner die eh? hehe...
nway, happy belated birthday miss rainbow. pelangi ttp pelangi~ ;)
Biey said…
hepi belated besday..
semoga bahagia sentiasa mengiringimu
halwani said…
happy belated birthday.
thanks for creating this chamber.it's not just for you,but for me to find advice for soothing soul too.

all the best for final exam :)
najihah iman said…
@zue,
:D graciass!
najihah iman said…
@haal,
terharu ak baco :)
thanks bestfrend!

Popular Posts