.middle of may.


Track ; Fly away from here – aerosmith.

 **cuaca sekarang dan icecream sangatlah complete each other**
2-3 hari ni ;
-actifast dah macam kawan baik, sekali datang headache, main serang menyerang 3 hari straight…trying hard to not take any medication, but end up – bukak laci meja study, amik actifast+a glass of plain water.. then few minutes later, okey. Alhamdulillah.. oh, better google – ape content actifast-macam mane reaction dia boleh cepat sangat. *sounds pharmacology here* heh.
-yes, 2-3 ni macam tak de semangat. Kawan dah start study utk sooner final exam. Me?!
-done marathon running man, setakat yg ade dlm xternal ni lah. The rest episodes – tunggu lepas habis exam!
-lagi 2 minggu dekat shah alam, sebelum cuti 2 minggu (sekejappppp nye cuti semester) =.=
*
*
*
-sy kena alter mode, back to normal me. Get rid of coldhearted, unfeeling sewaktu dengannya.
-and yes, mood nak exam, please come to me!

p/s : HAPPPY 21st housemate-classmate-deskmate - zue :)

Comments

zue anak sudin said…
aku rase ko sakit kpala sbb 24/7 mengadap laptop je. huhu....

tenkiu wa!!! XD
kasih dania said…
cpt2 baik wa!..=)) mau exm ..hehe..

xsabr mau cuuuutiiiiii..=)))
najihah iman said…
@zue-birthday girl,
mane ade 24/7- ak kurang dah ngadap lattop lately..hihi.
kul 12 dah tdo dah..tak de stay2 up nu.

@kasih dania,
yeah..mau exam..mau cuti!!
u tooo get welll soon :)

Popular Posts