8)

Bismillahirrahmanirrahim. 


Sy suka gamba ni. dan rajin la plak nak update letak dkt belog ni :D
ni dia housemates-classmates-groupmates since semester 1. 
and we're moving into semester 5. next june. sunbae dah 8)
*
*
*
-am thinking of buying a tripod. lately asyik kena buat video, and zue said nak guna 2 camera, mau lenguh2 tangan nak pegang inche N and frend.. klu dekat,bleh pau bro in law punye.
-white collar season 1 + running man dah ade dlm xternal. ok matt bomer come 1st :D

 p/s : spend wisely. note to self!

Comments

Izzati Hashim said…
wa, dan aku tertanya-tanya, nape org perempuan suka ambil gmbr dlm toilet eh? -.-

toilet tu kan? hehehe. =='
najihah iman said…
@izzati,
hehehe..sbb reflection tu cantik kot, n klu ade lampu bnyk2 lagi cantik.heee. :D
Ni toilet sunway,sunyi sepi tak de org trus conquer snap :)
kasih dania said…
wa.cte tu best..hehe..kita yg byk bg pndpt kan..heheh
najihah iman said…
@kasih dania,
the roomate.pyscho habis..
siap main tutup2 mata dah. :D
waktu beli dulu xdpt free tripod kah??
nice pix la wa!!kenyet3~
najihah iman said…
@wan,
beli dulu x dapat...
smalam trus angkut satu-tripod nikon,dpt less banyak.heee.
thanks wan :)

Popular Posts