Apr 19, 2011

inche N

keciknye nikon sy :D
genting 2010  

motif sebenar, rindu nak menembak.
inche N duduk senyap2 dalam beg- berehat panjang. except, random pics taken during mcnih birthday bash.
sempat pegi pc fair @klcc, dalam 30 minit terakhir sebelum ditutup, last day pulak tu,
tengok orang jual camera & lenses dgn murahnya. tak de lah murah sangat. reasonable la.
nak beli external hd, yang lama dah fulled, aigooo. pending dulu. sebab buku come first. ;)

lagi 2 hari nak pesta buku KL @pwtc. im going im going there :)



10 comments:

Izzati Hashim said...

Salam alaik.

Inche N. bapekah harganya? :D



p/s : memg setiap tahun xkan penah nak dpt p pesta buku tu unless dah balik hbs belajr nanti. heh. :D

halwani said...

haha.sabar2.aku pny pun kecik jgk ;D

najihah iman said...

@izzati hashim
wsalam..
harga - bleh la sket2 :D

p/s : tak po, g cairo nye bookfair eh.lagi gempak :)

@haal,
haha..x lawe gn D90 :D
sajo jah tu..x niat pun nk bli lens.

SYAZWANI SAJIRI WAN said...

wa. . .bli lense bru ke??
nk tny. . .pix tepi tue>>> anda bergmbr dgn lomo cam ea??hw much u bought it??survey2~hehehe. . .

Izzati Hashim said...

kat cairo bookfair tiada buku melayu, novel melayu. ngee :D

najihah iman said...

@wan,
tengok2 je wan. tak de nye nak beli.
kitlens ni pun tak habis xplore lg.
abg ipar yg gile lenses pun..tak sempat nak blaja lg gn dia :D

najihah iman said...

@mcT,
hee.tak po2, nanti blik msia for good, every year-every book fair bulehh g :)

najihah iman said...

@Wan,
a'ah-kat tepi gambar gn Lomo Cam.
kawan punye..
btw kt sunway pyramid, ade 1 kedai jual lomo cam je - x sure lak price dia brape.

izzati said...

wa: aduhai..besnya kalau dpt g pesta buku jugop

najihah iman said...

@izzati,
tak pe tak pe..nnti upcoming bookfair zati g deh ;)