:D



Mode; kalau hati masih kukuh.


Kalau hati ini memang sebatang pena, tintanya tentulah daripada pelangi tujuh warna
lalu kenapa tidak saja dikirimkan sepucuk surat cinta pada dia? –Langsir biji remia, Noor Suraya.

Sweet saje kan ayat-ayat Kak Su ni,
Noor Suraya-dia antara novelist  JS yang sy suka. Bahasanya halus.
Nyanyian tanjung sepi-novel tebal hasil karya Kak Su yang belum mampu sy habiskan bacaan. :D
Kalau hati masih kukuh, Alhamdulillah :)
Aaa konon nak bercakap soal hati perasaan bagai, terus stuck.  :D
Lalu kenapa tidak saja dikirimkan sepucuk surat cinta pada dia? Sengihh panjang.
Surat cinta, apakah? Never in my life wrote a love letter to someone. Wait, pernah ke?
Checked – never. But who knows, later in the future, demam terkejut ke ape –tibe2 boleh karang surat cinta kan? sila muntah skrg ;D
Pada dia? Pada siapa? Heh. single and happy, a lone ranger, a survivor-macho mcm sy ni
Entah bilakan masanya nak bertemu si arjuna hati.  No worries, ni semua kerja Yang Maha Kuasa.
For the mean time, kan dah sign contract – put the first thing first ;)
Dan kalau hati ini memang sebatang pena, tintanya tentulah daripada pelangi tujuh warna..
Penuh warna warni. Pahit manis semua ada.
Pray for me mom. U know me better.
Enough merepek here.
Pretty sure kalau closest frends baca ni, mahu bulat mata-jatuh kerusi-gelak habis.
Budak macho pun ade masanya terlebih gula.heh.
Once in a blue moon je post entry sweet2 ni :)

p/s : dia bukan menunggu. Cuma 'dia' sentiasa ada di situ, pada ingatannya.

Comments

Izzati Hashim said…
aku pun suka karya Noor Suraya ni. Yg Jaja Din dah baca? sweet cite tu.



p/s : yeah. dia bukan menunggu. Cuma, 'dia' sentiasa ada di situ. pada ingatannya.






almost 5 years. i wish i could delete everything. (=
najihah iman said…
@izzati hashim,
x baco lg jaj& din,
bace bku tajuk gapo x ingat.hee.
yak T, nk delete gapo dio plok ni
:P

@oxaloacetate89,
mesti gelak je baca kan k.tika :D
halwani said…
errr.boleh bentang story la nnt.haha!

p/s:bulat mata membca sambil senyum-sengih.
najihah iman said…
@haal,
yeah. closest frend dah drop by.
hahaha :))

p/s : no story to bentang lah ;)
miszcahye said…
haha
nur faiqah radzuwan likes this post
:)))

jom stay macho...ngehehe
najihah iman said…
@miszcahye,
thanks qeoh :)
macho sokmo.peace out :D
zue anak sudin said…
kite dah dewasa. si macho cam ko pun still ade feeling. ape salahnye skali skala nak meluahkan apa yg terbuku lama dlm hati tuh! ;)

don't worry. we won't laugh at u. but, we'll smile. - bukan menganjing tp memahami.

nways, post ko kali neh agak menarik. suke3! ;)
halwani said…
haha.no worries wa.
somehow someday u'll feel it
tapi biarlah dgn org yg sepatutnya:)
najihah iman said…
@Zue,
dush...prog co-ordinator bercakap.
gerun ak.
yelahh smileeee panjang la ahli2 rumah ye :D
najihah iman said…
@haaL,
haha :))
pakat dop ingat mcwa jiwo sore dosla.
u know me better.hehe.
tungggu la benz muncul. :D
halwani said…
and i'm waiting for my Ao jgk.;))
*gedik kot*
najihah iman said…
@haaL,
LOL! :))
benz lawan ao lah ni ek :D
najihah iman said…
@mat pintu,
lalala....
suko kat ku deh!

Popular Posts