Apr 21, 2011

.april 21st.

Track ; love song, big bang.
recap few days + random things ;
-presentation nutrition main dgn plastecine+playdoh done. well done group mates.
-very long essay on nutrition done. merapu je lebih. sah2 calories intake exceed. 2000 kcal per day...just give it a try. :D
-i hate this love song i hate this love song - bigbang. current into. top played song eh.
-sangat teringin nak makan durian. dari kebun tok ayah @ dusun baba. heh. 
-next week exam for these 2 subjects. like always, memang tak de perasaan. =.=
-sy sangat allergic dgn orang yg mengeluarkan kata2 yg sarcastic,irritating, act like he knows everything, dan setenang2 sy pun sudden boleh 'what's wrong with u' 'eiiiii annoying nye'..lastly dari tak de perasaan dah bertukar jadi 'oh menyampah'.. take care of diri sendiri nn, ignore jelah perkara2 yg remeh temeh tu :)
-tak perlu nak judge2 orang ; jaga diri sendiri.  ingat balik verses surrah As-Syams. [9;8-10]
-feel good, stay positive!


p/s : esok pesta buku antarabangsa KL. mode : happy! :) 






3 comments:

Zafeer said...

wa, aku ingt lagi KLIBF last year mu x sempat g sbb ada exam utk short sem kan? And at that time,aku melawat PWTC sampai 3x.

But this year mcm terbalik plak kat aku.. aku mcm x sempat je nak g doh tahun ni.. EXAMMss..! Hu~

zT said...

ak nk g jugak~~
lama x berdating dgn storybookss :p

najihah iman said...

@zafeer,
hehe.ingat.last year kirim dkt bahiah je buku2 yg nak.
tahun ni pay a visit,inshaAllah.
x po zuno, put 1st thing 1st k.
goood luck xm :)

@zT,
rindunyo bespren hop ni sore.
dating jgn x dating :D