Apr 23, 2011

.always love.

Track ; always love, nada surf.

of pictures ;
1.quartet,contengan jalanan,baju melayu hijau serindit & padang bulan.
-tak tahu lansung andrea hirata ade buku baru. dan semalam tengah2 mencari 'daun pun berzikir', ternampak 'padang bulan' ni. terus amik dan bayar :) 
-tak sempat nak round 1 klif semalam. english books pun tak tengok. kalau ade mase, ade rezeki-pay a second visit before klif 2011 end. buku2 pencerahan still goes on dalam list.
2.food court @the mall. ala2 dekat melaka, trus snap. more than that, ade 1 kedai buku yg klasik di bahagian kiri food court. jual buku2 lama, boleh sewa - pinjam buku. novels english yg best2 smua ade. buku malay yg berzaman pun ade gak..
*
*
*
*
thanks housemates made my day-yesterday. perasaan bila nampak buku, beli buku dan baca buku sangat sangat menceriakan sekeping hati kecil sy ni :) 
nak tengok red riding hood, sabar dulu. mari kita beri laluan kepada mid semester exam utk short semester.
schedule dah keluar, maka najwa najihah stop playing around, simpan buku2 tu dulu.


p/s : utk haal yg jauh, bought ur contengan jalanan&quartet. gonna get 1 more book for u..nanti bagi address dkt auckland tu eh ;)

9 comments:

Zafeer said...

Babe, nak pay 2nd visit oyak kat aku.. tau3!! Both books yg aku nak mu beli~ huhu..

najihah iman said...

@zafeer,
ok..dont worry zunnur,mph pun ado. :)

halwani said...

hoyeah!
terima kasih!
love you more!:))

.ina.✿✲-· said...

wa, buku2 wa tu banyaknye pasal ape?

najihah iman said...

@haal,
welkam.
hahaaa...

@ina,
klu andrea hirata, dia bnyk psl inspirasi/motivation.
klu hlovate,bku2 dia psl life orang2 yg mcm2 background of life-change ke arah yg lebih baik.same gak gn buku by saidatul saffa..
yg baju melayu-tu utk relaks :)

.ina.✿✲-· said...

rajin betul wa membace. ada mase kah?

najihah iman said...

@ina,
hee.gile buku ina-x leh nak cure pnyakit yg 1 ni :D :D
biase time2 cuti,spare2 - time2 stress bace :)

.ina.✿✲-· said...

bagus la kalau penyakit tu wa... :D

najihah iman said...

@ina,
:)