.charging.


Bismillahirrahmanirrahim. 


"kalian mungkin memiliki masa lalu yang buruk, tetapi kalian memiliki kapal tangan bagi mengubahnya. Kapal tangan yang menentukan sendiri nasib kalian hari ini, kapal tangan yang melukis sendiri 
masa hadapan kalian."-tere-liye

  

Short semester – im in semester 5 now.
Kawan2 terdekat mesti pelik sy cuti sekejap2 / exam / masuk semester baru.
Ya, im struggling – finishing my 1st degree. Till end of 2012.
Then inshaAllah in 2013, im going to 3rd phase-mbbs, with His will.
This is my flow of learning. Tak amik medic directly macam the rest medical students.
I took the longer pathway… sape suruh main2 spm kan.
Dah cukup faham dah perasaan ‘frust’-‘down’ sewaktu dgnnya. 3 years olredy.
Aturan Allah tu yang paling cantik. Paling the best utk diri sendiri. Believe in Him.
Tak pelah, kisah lalu yg mendidik najwa najihah cukup2.  :)

1st day classes of short semester,
Both lecturers best :)
So short sem + only 2 subjects taken ni – kena lah score ye nn.
Having sore throat + suara macho + nasal discomfort sangat tak best :(
Where’s the drug – kena cepat2 baik ni.. an island’s waiting for me. Heee.
Fighting!!

p/s : iphone – aishhh berkenan lah :D

Comments

Idil Farhan said…
iphone xbest pun.dh la mahal.haha.
najihah iman said…
dos gapo best, android ko tab gapo ore german guno :P
sajo jah ni... :D :D
Izzati Hashim said…
This comment has been removed by the author.
oxaloacetate89 said…
All the best dear junior! =)
Izzati Hashim said…
Iphone mcm best je kan? tapi mahal kot tambah2 nak beli yg unlocked punya T.T

wish my Ijau can be an iphone =P

Wa! Jaga diri baik2, minum air banyok2, study molek! saye mum sokmo
:D

p/s : by the way, aku tak berapa paham yang mum sebut part 3rd phase-mbbs tu hu3. nanti da masa YM jom ^^
najihah iman said…
@k.tika,
thanks k.tika..
slamat b'internship senior :)
najihah iman said…
@izzati hashim,
heee. iphone sajo jah tu.
glenya ore kato :D :D
msuk clinical yers t..
nnti kto ym des.. :)
halwani said…
ifon biaso2 jah.xdopla hok menarik mano pun.

Popular Posts