Feb 18, 2011

.collage.



Bismillahirrahmanirrahim.
 :)
Quickie ;
1.1st collage done. Payahlah kalau suka amik gamba,-even tgk mood.  Suka masuk dlm gambar :D  dari zaman skolah menengah dulu2 suka buat collage-guna aplikasi yg ade dlm pc. Tp sekarang,  I made the real collage-paste dkt dinding, tepi meja belajar. Oh yg first ni instant punye.
2.done watching secret garden. Sempat je curik2 mase. Messy eh. Tengok dgn lajunye. Means skipped bnyk part.hee.
 3.realised that belog ini makin lame makin mengarut. Don’t expect something beneficial from here, even sy ade banyak benda nak share like latest forum ; aku jatuh cinta that I joined. But I don’t know.  Dah tak pandai nak olah kot.  Lagu pun semua lagho je.
4. recently banyak post pasal sekolah. Packed. As well as Korean thingy too. My bad.
5. kawan2 said, sy ni style brani mati-tekad je kalau bab balik kota bharu eventhough tgh2 ade class. Aha. Buat jenayah tak serik2. I’ve my own reasons for this. Tapi tak de lah nak escape kalau tengah class penuh. aigoo.
5. tadabbur surrah al-mukmin. Tersentuh. Love letter’s the best, soothing all the time. [40;58]
 

Glossary; collage
-n
1. an art form in which compositions are made out of pieces of paper, cloth, photographs, and other miscellaneous objects, juxtaposed and pasted on a dry ground

p.s : weekend = esok ade talk, ahad pegi rumah orang2 tua @puchong.

2 comments:

kasih dania said...

wa.....nnti cuci lagi..hehehe......koleksi gmbr kat tepi tu...amek feel tuk study..=)

najihah iman said...

@lps final ni nak update folder gambaa pastu nak cuci. esp album bangalore :D

:)

Assalamualaikum Months to go. Dengan izinNya. 218. eventho still 'months to go' -- i should start the preparation now. b...