.jan-feb.

Bismillahirrahmanirrahim.

Sungguh lah cepat masa berlalu. Weekend ni lagi la tak terasa.
Kerja sangat3 lah banyak, esaimens berkajang+homework(S).
ni tengah uncertain, nak bawak balik ke tak harsh mohan yg sedia tebal ni.
Sibuk.kadang2 sy suka ‘bizi’ ni.sibuk/messy can really made u forgot abt something.
Oh drop the subject.
*novels*
dah lame betul tak pegang buku cerita.tak baca novel.
The lucky one-nicholas sparks pun tak sentuh2 lagi. haihh rindu masa nak membaca,tlinga sumbat earphone,minum hot milo@hot choc. :|
These books, dah siap list dalam kepale ;
-the book of tomorrow ; Cecelia ahern
-twenties girl ; sophie kinsella
-safe heaven ; Nicholas spark
-the other books of hilal asyraf
Tinggal nak make visit dkt mane2 kedai buku, and grab them.
*inche N*
pun dah lama tak menembak-shoot2. :(

p.s : selamatkan sahabat2 & muslimin di mesir, Ya Allah. Hanya mampu doa dari jauh.
p.s.s : bau nasi beriani, nampak yong taufu, nampak laksam..ok going back to kota bharu tomorrow :)

Comments

kasih dania said…
tahu xpe wa...dok pkir nk balk je ni kan..hehe..kerj apun byk dh ni ...yg mana smpt wat xpa, xsempat blek mai bru wat..heheheh..

smoga mereka2 dilindungiNYA..amin2,,

Popular Posts