.heals week.

Bismillahirrahmanirrahim.

Teaser ;

Nak upload gambar2 banyak2 dkt ini belog, tapi internet macam ape je.
Datang balik dah penyakit dia utk menguji kesabaran sy ni.haih.
*12-4pm*
Mula2 nervous jgk nak cucuk jari orang.
Lagi nervous nak cucuk jari staff..
Ni belum guna needle yg panjang-skali gn syringe tu.
Macam2 reaksi ade..siap main tarik2 jari lagi. :D
Ade darah yg senang je keluar,banyak..ade darah yg sikit dan slow.
Whatever it is, heals weeks day 1 went well.
Oh dalam banyak2 abo blood group test tadi, sorang je ab-, the rest a,b,ab,o+.
Sungguh lah darah –ve ni very rare blood.
Hopefully,esok dan lusa juga meriahnya tak kurang. :)

p.s : nak pegi check tulanglah dekat booth anlene esok.
p.s.s : tukang crayon masih begini, sila abaikan segala post2 yang manis bergula ;D :D

Comments

Idil Farhan said…
gmbr gapo tu?skin care jenama baru ke?hahahahaha
najihah iman said…
@idil,
nganyim molep dio.
ni reagent la..nk check daroh jenis gapo..bukey skincare :D

Popular Posts