.1 masa.


Bismillahirrahmanirrahim



Of course anyone who truly loves books buys more of them than he or she can hope to read in one fleeting lifetime. A good book, resting unopened in its slot on a shelf, full of majestic potentiality, is the most comforting sort of intellectual wallpaper.-david quaimen

via tumblr


-in d future,once dah ade rumah sendiri, nak set up 1 bilik khas utk bilik bacaan shja@library.
 Dekat ruang tamu@ruang rehat kluarga pun..kena ade little’s area utk buku2.
So future room8-housem8 kena terima bahawa nn ni sangatlah gemar membeli buku. :D :D
-sem ni ade novel baru. Long live novel – pathology. marilah kte berchenta ye!
-study anat-berbukukan saladin mcgrawhill zaman foundation dulu sangatlah tidak best dikala perut lapar ni.
 Waiting for nasi putih and tomyam ayam.nyum3.  eh dinner dkt nak midnight?! Mlm ni je.
-enough rambling…

p.s : dis Sunday..
                         
                         

Comments

kasih dania said…
wa...xpe..housemate skng sudh memahami..hehe..=)

gud luck tau wa..=) chayook2!!..=)

xpe wa, bkn slalu supper kn..ehhhe
Musafir Melayu said…
as salam...

"Dekat ruang tamu@ruang rehat kluarga pun..kena ade little’s area utk buku2."

If my assumption is right, that WILL BE MOST UNLIKELY...

You most likely used that little area as magazines and newspaper station, and next to that, a large set of cabinet, for books, cause the one inside the room is not enough.

haha. happy reading then!
Izzati Hashim said…
kita berkongsi impian yg sama la wa :D

"So future room8-housem8 kena terima bahawa nn ni sangatlah gemar membeli buku. :D :D"~ suka2 =p


p/s : teringin utk kuar jalan2 ngan mum then ke bookstore. :D

Popular Posts