.donuts.

Bismillahirrahmanirrahim-

“Some things we don't talk about
better do without
just hold a smile
-the fray…
I like all those secondhand serenade.switchfoot.lifehouse.creed.the fray.dido.snow petrol songs..
Recent played song memang lagu2 in between 2003-2010..lame btull J
Dari maher zain-samy yusuf then jump into Shayne ward. Haish, mmg unwell la sy ni. :D
Lagi dekat nak exam, lagi rajin update belog.my bad..
Main purpose nak post gambar ‘big apple’ ni je.
Ade sape baik hati mahu belikan sy donut2 lembut ni..
Kalau lah bleh jalan kaki je pegi sacc..-.-
On a side note,
Sy mahu wish ‘big congrats’ utk senior naim-kisas, kak fathy yg dah selamat bernikah yesterday.
kak fathy, big congrats on ur big day. Semoga berbahagia hingga ke syurga..
frustnye tak dapat nak attend walimah hari ni..kalau tak exam, mmg sy akan ke Gombak. L

p.s : exam week.let's go through together.. fighting!
p.s.s : sometimes sappy2 love song made my day. :)

Comments

Maki0 HypeS said…
sya suka big apple...
slalu sgt g beli..he2
zue anak sudin said…
nnt ade masa kite g beli okeyh~ ;) aku pun nak jugak. huhu...

good luck 4 exam wawa. chaiyok!!! XD
izzati said…
nak yg cheez ape ntah nama tu!

and gud luck for your exam!
Musafir Melayu said…
salam...

doughnut...sangat sedap (drooling)
najihah iman said…
@makio,
big apple mmg sedap :)

@zue,
lps xm-puasa :D
give out our best.

@izzati,
trima kasih :)

@musafir,
wsalam..
drooling :)
iLiYamashita said…
mmg saje je kan die gi post psl big apple donuts nih.. takpe..takpe.. lg sebulan je..
najihah iman said…
@ili,
ahaks..kt jpn msti ade comfort foods jgk kan :)
sebulan je lg..welcome home! :)
Anonymous said…
wa,cam2 tau aku baru lepas makan j.co weekend ari tu ;)
najihah iman said…
@anonymous,
wah..j.co-big apple sedap2 :)

Popular Posts