.jatuh cinta lagi.

Bismillahirrahmanirrahim-

Packing done. beg berat semata2 kerana sambal daging @ serunding dlm bahasa rasminya..
Update belog, hanya mahu share ini..
Sy jatuh cinta lagi…dari daisy ke dandelion..
Malam ni fell in love with ranunculus. Subhanallah..cantik amat.
Sy tahu ramai guna bunga ni waktu wedding.abaikan lah yg ini.nak chup bleh :D
Tak de kaitan gn wedding pun sy jatuh cinta jugak =)

source : pak cik google.
cantikkan?!
happy father's day.ya,my baba my hero...
so many words floating in my head- baba,terima kasih utk semuanya..
dia yg tak pernah jentik sy..tak pernah naikkan suara..tak pernah marahkan sy.
tak pernah sekali..
sy buat salah apa2 pun..result teruk macam mana2 pun..dia tetap positive.
kata-kata yg sentiasa menyejukkan-mendamaikan darah muda spt sy.
dia yg masih dan akan sentiasa risaukan anak bongsunya.
yg masih memimpin sy tika mahu lintas jalan..
yg memastikan sy cukup makan.cukup duit..cukup serba serbi..
so many words to say...
dialah 'baba' terbaik...




p.s : selain buku,sy minat bunga.ya.pasti. 
p.s.s : esok balik shah alam..bandar penuh roundabout =.= 



Esperitu Nuevo semester Nuevo.yeah!

Comments

sakura putih said…
aku jugak yg setia~
suka tulip dari dulu ag ^^
tp setakat ni xpenah lagi dpt pegang da real tulip~

how i wish to go to holland in summer~
dikelilingi tulip... oh sgt bestnya khayalan itu hahaha...

aku ngan mum books maniac ^^
maybe flower maniac not me just u :P

selamat study ^^
Cik Akma said…
a'ahh laa cantik bunge nii chopp jgk utk wedding hahahah :P
najihah iman said…
~sakura putih

bleh T.1 day..inshaAllah :)
flowers maniac?!
dari pemerhati alam sekitar trus jatuh suka sama itu bunga2..
cantik.cantik.

holland : i love bikes too =)

~cik akma
sila2....ch0pp jgn x ch0pp ;)
mimie said…
i luv u 2 wawa...
n apy father day 2 wawa 2..;D

Popular Posts