.amigos para simpre :).

Bismillahirrahmanirrahim-

Alhamdulillah setelah sekian lama tidak ketemu, setahun sudah.
hari ni dapat gak gath dgn geng kisas dulu..ni belum reunion budak2 dorm..=.=
dengar tazkirah free dr syaq, non stop mengusik mirah azlan, wani yg blur2,
mcT yg asyik kena shoot sepanjang jalan =D sy?!
dari pasir mas (syaq) ke kota bharu (mirah,wani,sy) kemudian ke bachok (zt).
syukran jiddan utk Ust.Mohamad.Awang (mudir kisas-batch sy)..
juga thanks banyak2 utk ummi zati..sy makan dgn berselera skali..=) 
*picta.picta*
bile amik gambar,standing among diorang ni,
sy rase spt giant..mereka2 menten slim-ch0mel lotte..sy?! =.=
tak sedarkah wahai diri, utk memulakan misi mencontrol food intake!
bila big bro mula mengeluarkan ayat2 berbunyi "contro la sikit make tu"..itu bermakna
nn's getting big n bigger...-_- [payahla kalau asyik selere je makan ni]

On a side note,
esok dah masuk 1st rejab, cepat je mase…

rejab-syaaban-ramadhan..eh nak raye dah? :D
Mari kita same2 berdoa semoga ditemukan kembali dengan Ramadhan dalam keadaan sihat dan dapat laksanakan ibadah puasa, qiam dan yang seumpamanya dengan sempurna dan diterima oleh Allah..

 اللهم بارك لنا فى رجب وشعبان وبلغنا رمضان
 p.s : cuti dah nak habis :(  

Comments

mIra said…
i loike very muchh!!
hahaaha...
najihah iman said…
yeahhh :)
extra likessss...
may Allah bless~
zT said…
ak saba jah kena shoot..haha
let's fate fares everything.lol

btw, len kalu dtg lg ;)

p/s: jom posa esok!!
najihah iman said…
zT~

nx time mari jln umah ak lak..
then kte g derak p.mas eh..
shoot mcT stret throgh her heart..hehe :D

yeah..jom posa same2 esk!
nur syakirin~ said…
syaq???hehehe
kimslm die :P
wa kau nk cun! peeeewwwiiittt!
mkin hot skrg :P
kasih dania said…
selera smakin bertambah ya wa..heheh....gud2..hihi..
time2 cuti lah nk jumpe kwn2 sume kan wa..insyALLAH smoge dipertemukn lagi..=)
kembatolo™ said…
rejab doh?dop parasey plop..awalnyo..haha

Popular Posts