follow through

Bismillahirrahmanirrahim-


“Akak nak bunga apa? Sebut aje.” Lee pula yang menyambung. “Bunga ros? Bunga matahari? Bunga carnation? Bunga lili? Bunga raya?” Dia membilang dengan jari tangan. “Bunga bakawali? Bunga teratai? Bunga orkid? Bunga plastik? Bunga lawang? Bunga cengkih?” Budak bertujuh itu memandang Addin tak berkelip.“Tulip ada?”“Kenapa mesti akak mintak the only flower yang kita orang tak ada?”A-Cid berpaling ke belakang. “Benz, one red rose, full-bloom, with baby's breath in a bouquet, please. Wrap with white organza." Dia memetik jari. “Pink ribbon.” Benz memandang A-Cid dengan muka yang tak boleh dibaca. “The I-Love-You ensemble?"Keningnya terangkat sebelah. Addin jatuh rahang bawah. The-what??? “A-Cid! Akak memang tak main la benda-benda macam tu....”I’m Panah ArjunaI spread the love.” Selamba dia menuturkan dengan muka toya.


bila sy down3 tak beridea nak buat assignment psycho.haishhh -.-
bila rajin nak keluarkan buku2 dari rak.
amik tunas n scan through mcm tu. sengih sorang. 
dan lattop terpasang cerita ini



be rajin,please!



Comments

wee~
br tigt sal bunga2 dh ado post;)
zue anak sudin said…
hahaa..aku nampak ko tido ngan buku tunas td! hehe...
same2 la..aku pon tak buat lg. balek rumah busy saje. bkn busy blaja. busy benda laen.... -_-"
najihah iman said…
haal~
uiks...instinct kuat eh..

zue~
mimpikan benz td :P
izzati said…
hehe...i like the movie too....
seriously movie itu cantik. hoho..mcm pengkritik filem sudah....
kenapa tulip?
Cik Akma said…
ehh dr aritu nak tnye cte ni best kan? ade novel dye tuu. aritu tgk kat mph huuu
najihah iman said…
izzati~
sbb tulip tu x de msia.hehe.
ble tulips blossom tu mcm semacam je.
subhanallah cantik amat. :)

akma~
novel n movie both thumbs up.
=)

Popular Posts