.bunga-pink.

Bismillahirrahmanirrahim-



orang lain sibuk tengok adamaya,sy sibuk godeh2 blog.
akibatnya-wallpaper lama gone dengan isi2nya sekali.
mood dah ala2 lagu already gone-cik clarkson tu.
jenuh nak edit balik..-_-
within 1hour crita adik amani tu, sy repair balik blog simple sy ni.
dari biru ke pink. 
dari kanak2 tengah crayon ke bunga tulip..
pelangi tetap pelangi..tak bercadang nak tukar name lagi.

today's quote,
Focus on the journey,not the destination.Joy is found not in finishing an activity but in doing it.~Greg Anderson.
maintain d energy yek..
mari jadi pakar ecommerce+psychologist. 

nota kaki :
- ahad ni piala thomas+uber bermula. ade lin dan, peter-gade, tago etc etc.
   penting support chong wei!! 
- dan kaduk, dia bukan siapa2 ye..tersengih tersenyum menjawab soklan2 di formspring :)




Comments

zue anak sudin said…
yg tanya soklan pelek2 kat formspring tu pak kaduk a.k.a syak tu le. sapa lg. nak buat muka suci. sabo je la aku.... -_-"

sian...sibuk sgt nak mencuba tkr2 layout sampai tertukar terus!!! huhu..takpa2..comei da ni.. ;)
zT said…
tulip~ak rindu benz, addin jgn marah =)
btw, gud luck ecommerce.kacang je tuh.haha
najihah iman said…
zue~
fullstop psl kaduk.
hurmm...biru ke pink -_-

zT~
acid n mags 7..panah arjuna.
dinner date. aa+bb terbaik =)

Popular Posts