.day tripper.







Bismillahirrahmanirrahim-

*seize the day*
Having fun today. Woke up early in d mornim, semangat nak join MSC carnival.
Tee..hee..support Tini ni.n wakil mantee  Pn Arash.
The last time I went for a carnival was way back in 2008. Mase foundation dulu.
‘one stop carnival’ yg extravaganza.
*red devils vs purple lavenders*
*3 in 21*
- Fleur De Leigh In Exile
- The Nanny Diaries
- The Da Vinci Code
Tak terlintas nak beli buku pun hari ni.
Tapi kalau dah cinta sama buku, tak leh nak negotiate la.
Buying sambil menderma la ni.
*psychology med*
After a super duper lencun sukan rakyat,
I’m having a mini exam.
Alhamdulillah..walau she said just a quiz,
Tapi rase mcm dah jawab exam. Blajar utk blajar.
Oh..tibe2 rase nak minum ‘strawberry smooties’ Pak Li ni.
Selalu kalau singgah sini, mesti order ‘SS’ ni.
Chocolate fudge tu just nice lah.

org yg bahagia itu akan selalu menyediakan waktu utk membaca,kerana membaca itu sumber hikmah, menyediakan waktu utk tertawa kerana ketawa itu muzik jiwa, menyediakan waktu utk berfikir kerana berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu utk beramal kerana beramal itu pangkal kejayaan, menyediakan waktu utk bersenda kerana bersenda itu akan membuat muda selalu dan menyediakan waktu utk beribadah kerana ibadah itu adalah ibu segala ketenangan jiwa..

p.s : masuk mode the beatles. copeland ?! 

Comments

najihah iman said…
fareha~
:)

haal~
me too!
same je ko ye wa..ulat gonggok buku..haha..keep up babe..
kasih dania said…
waa..best kn game nye?? suke la plak..hehe..

wa n buku xdpt dipisahkn la..hehe...buku jee..hehehe...bgoih2!!
najihah iman said…
umie liesa-rindu kamu~

ulat gonggok buku..hahah
rindu nak deb8 gn ko lah umie
sorg kat kiri dorm,sorg kat kanan dorm..tengah2 jd referee eh :P

fathin~
sukaneka mmg best. exercise sambil2..
stay healthy! :)
zue anak sudin said…
wa, aku rasa red angels, purple devils! dorang yg suka kaco2 kite! huhuhu..kite baik tau. ;p

best carnival!! nak gamba!!!! huhu
najihah iman said…
angels?! oh man..tidak2..
purple tu yg extra ladies :P

p.s : sedap ye ko masuk pakatan mengenakan ak!

Popular Posts