strolling down a memory (1)

Bismillahirrahmanirrahim...


alhamdulillah. finally today dapat jugak ambil sijik spm.
walaupun result printed atas sijil tu tak berapa nak cantik,

tetap kena ambil..*sigh*
thanks tu zunnur, safirah dan syuhada yg join sekali..
bile masuk je kolej, lain je rasa...
telinga mendengar imam masjid sultan sulaiman membaca doa..
adik2 muslimeen pasti di masjid - solat jumaat-
adik2 muslimat di dewan kuliah - kuliah jumaat- 
first place jenguk hostel..
lain..blok E dan blok F bertukar warna..
dinding opposite public phone penuh dgn colourful wallpaper
dan surau almuqorobbin....tenang damai sejuk hati lah.
dapat pula berjemaah dengan adik2 waktu solat zuhur. :)
dan pokok2 yg mengelilingi court juga tumbuh tinggi,lebat daunnya.
dan dari bawah nampak dorm E24, 
bola-bola kertas E24 yang dormmates buat dulu masih ade lagi.
dewan makan juga lain...makin ceria
sungguh, rasa lain jenguk kolej.
rasa syukur yang menggunung, rasa rindu yang menebal, 
rasa damai hanya ade di bumi waqafan...


need to stop here, sungguh tak kan pernah habis menulis tentang
kolej islam..


p.s : gambar2 bakal diupload kemudian, sangat banyak sampai battery cam exhausted- 
       juga restoran nasi telur dadar (ntd) dan gerai cendol tu sudah tiada..
       replace dengan restoran nasi lemak..no komen untuk ini~
       esok date gn farihah,iA...=)

Comments

zue anak sudin said…
=) seronok wawa... aku pon nak balek pahang gak la rase. aku cube la raye cine ni.. =)
najihah iman said…
sape tak seronok zue..:)
elok2..jejak balik tempat berjasa tu..

Popular Posts