post mortem

Bismillahirrahmanirrahim-


alhamdulillah ala kulli hal..
petang tadi berakhir seketika mid sem exam sy. nak kate tamat terus tak boleh,
isolated paper tu bakal berlansung akhir bulan ni. congak darab bahagi, lagi few more days -_-
nak buat post mortem untuk mid sem exam sem 2 tahun 1 boleh? huh, panjangnye.
tiga hari straight dan hari first seated untuk 2 paper..
the very 1st day tu sy memang penat amat.
penat minda! nak tidur pun fikir untuk upcoming papers.hishhy..
alhamdulillah, serabut ke pressure tahap gunung everest tak menimpa..
sungguh kebergantungan kite kepada Dia Yang Maha Esa tu sangat2 lah paramount.
contoh, 3 hari exam = sangat banyak benda nak kena ingat, dan frankly speaking sy ade 
kelemahan on certain things. bersyukur sebab Allah tunjukkan yg sy ni lemah-masih banyak perlu direpair,
dan Allah bantu sy tiap saat tiap ketika. lebih2 lagi minggu exam ni, He's the only One who can help you in any ways...


*3 hari*
jumaat, sabtu dan ahad off day. :)
urusan peribadi perlu disettle..terbengkalai as in minggu exam
dan juga report2 yg tak siap + dengan preparation untuk lab test..-_-
betullah kata dormmate sy, cik shahidah zahid - "every moment's a lesson"
setiap hari yg kite lalui, adelah pelajaran untuk kita!



"Sesungguhnya kami telah memberikan kepadamu kemenangan yang nyata. Supaya Allah memberi ampunan kepadamu terhadap dosamu yang lalu dan yang akan datang serta menyempurnakan nikmat-Nya atasmu dan memimpinmu kepada jalan yang lurus. Dan supaya Allah menolongmu dengan pertolongan yang banyak. Dialah yang telah menurunkan ketenangan ke dalam hati orang-orang mukmin supaya keimanan mereka yang bertambah disamping keimanan mereka (yang telah ada). Dan kepunyaan Allah-lah tentera langit dan bumi. Dan adalah Allah Maha Mengetahui Lagi Maha Bijaksana.”
[Al-Fath:1-4]






p.s  : i wanna take a break from daily routines,just for a while, can i?^.^
        n dis big apple represent dat daily-routine's just like sugar n spice! 
        basya,najwa!

Comments

nur syakirin~ said…
wa BASYA 2 ayat be tls kt fb die doe.hhaha
zue anak sudin said…
1 lg paper menanti eh...
lab test lg. uhuk3...terbatuk2.. ;p

haih....dugaan2......

ko membuatkan aku nak makan donut big apple. ;p

Popular Posts