hold my hand

Bismillahirrahmanirrahim-


dearest halwani and farahiyah,

I hear the flowers gonna crying loud
The breeze is sounding sad
Oh no!
Tell me when the breeze would calm
So cold and and empty side
Lost the way long time ago
They were really turn them blind
We don’t see that we keep hurting each other
No, all we do we just fight

Now we share the same rise sun
The same round moon
Why don’t we share the same love?
Tell me why not?
Life is shorter than most they thought

Hold my hand,
There are many ways to do it right
Hold my hand,
Turn around and see what you left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit in me and you
Form another chance
And let’s pray for a beautiful world
The beautiful world I’ll share with you

- maher zain-

-semalam sempat bertanya khabar haal&farah..bnyk jugak exchange stories..awal2 ni kena semangat..target untuk hidupkan 'kehidupan' ini dengan lebih berkualiti, sy sendiri tak punye resolutions yang gempak2-banyak2 macam orang lain..tapi untuk few things yang dihighlight,memang perlu work harder untuk itu..courage,determine,high spirit-all these'll help us ourself, juga kebergantungan kite kepada Dia Yang Maha Esa..Allah ade bersama kite tiap detik, tiap ketika..Dia tahu setiap ape yang terlintas di dalam hati..- Haal dan Farah, sungguh sy rindu kalian..moga 2010 ni Dia aturkan 'pertemuan' untuk kite. 


"pada kesabaran atas perkara yang engkau tidak sukai,banyak kebajikan"-[at tirmidhi]
have a good life, dearest sahabat. :)

Comments

fareha azhar said…
waahh3..
kte ske lagu ni..
:)
zue anak sudin said…
aku akan selalu hold ur hand setiap kali kite lintas jalan~ XD hahahahaah..
puteribonda said…
macam besta lirik dyer
ni yg nak cr n dgr lagu nie after this..
insyaAllah

:)
SimplySimple said…
i love maher zain song.. xspecially insyallah..byk bg ika smgat ;)
najihah iman said…
~dear frends,

lagu2 maher zain mmg 'cool' semacam..
tenang jek..;)
n the lyrics too..

Popular Posts