friendship remains

Bismillahirrahmanirrahim-


warning : post ini agak panjang.
dear farahiyah, wish dat u drop by today..
marathon ke-jogathon ke,anti kena baca blog ana today.
huh..jargon ape lah sy guna ni.main blend je -_-

semalam, nak call cik farah ni, dengan confident+tak bagi salamnye,
trus "farah..." - farah,imagine la sendiri macam mana gaya ak kalau
cakap gn mu eh, (sero po nop kecep klate dlm blog ni =P)
the receiver : erk..farah? farah mane?
the caller     : bleh cakap gn farahiyah..ak salah number ke.+_+
                    erk..salah number eh...sorrrrrry. 
the receiver : okey
adeh.punyelah bersungguh call, silap. then call number maxis,
tak berangkat pulak! terus tegur kt FB.thanks to Fb lah,
connecting people.
dari Fb terus chat via ym. :)
see, how i miss u my dear prefect-clasmate-5 years ago!
5 years ago at 3 ummu habibah, sorang prefect tegak je di meja paling depan.
sorang prs pulak main2 je kat meja paling belakang.
we're two different person, different character, rarely meet each other,
once in a blue moon meet up,perhaps..
sorang di miri, sorang di shah alam..
lepas ni sorang kat benua lain, ak kat benua lain..
we talked many things last night...a very knowledgeable-interesting-gelak sakan chit chat.
5 years ago~

last year~



kite bukan baik sangat farah, bukan stok2 alim..-_-
tapi kite try jadi skema, ikut skema yang Dia tetapkan.
u said : buat ape nak lawan arus..buat ape nak lawan flow-pathway yg Dia dah fixedkan..
addin's beautifull..too beautiful :)
n for u,


"friendship is not just the name of an

ordinary feeling. but it is the name of the feelings of understanding, honesty and frankness between two persons. and these feelings keep the two very special persons bounded together and such a friendship lies in two of us."


Comments

nur syakirin~ said…
oo ni yg ko kol clap org tu?haha ak dgr2 smlm.malu2.hehe
Cik Akma said…
smoge ur friendship last forever. amin. eh ehh amik je tag tu. hahaa :D
najihah iman said…
syak~
:) next time kena bsopan tyme call org

cik akma~
amin..:)
thanks ma.
zue anak sudin said…
nakal gak ye, ko wawa? ishk3...tgk mcm aku ni. baik je dlm kelas. paling suci muka!! tp, bile luar kelas... hahahahahahahah!!!! hanya korang je yg tau~ ;p

eh, aku nampak ko kat gamba skola tu!!!!! :)

eleyh..takde la pjg mane post ko. aku rase komen aku ni lg pjg dri post ko. huhuhhuu...
najihah iman said…
~zue
muka paling suci+baik+sopan+prempuan melayu terakhir mmg ko menanglah..
org akn ingat ak lah d paling ganas-nakal-etc etc...
ya,ak x mmpu nak buat post pnjg2 mcm ko..

p.s : balas komen pun nk pnjg gak ni..
hahaha.we're the rules breaker.dak nakal;)

Popular Posts