:(


Bismillahirrahmanirrahim-


dear brothers n sisters, ur adik need new hp! 
the old one's driving me...grrr..geram weh!


-Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
- 5 yers(syg amat)..yg 1 lg few months(tx sist)
2-Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda.Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?

- b00ks..long live novels sy..dah msuk alam keje pun blum tentu habis baca.
3-Berapa jumlah "contacts" yang terdapat di dalam handphone anda?

- err..ntah..tak kesah :P

4-Sila masuk ke 'contacts' dan pergi pada huruf 'M'.Berapa kenalan yang namanya bermula dengan huruf M

- huh..no need lah.

5-Berapa jenis handphone yang anda telah guna selain handphone yang terkini?

- ade la bbrapa jenis..
6-Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan?Nyatakan mengapa?

- maxis (dari zaman tok kaduk) + celcom (everyone's using upax now)
7-Nada dering yang anda gunakan?

- lenka + lady gaga.n jay sean for my femly terchenta! 
8-Senarai top 5 yang anda selalu msg?
- i'm not sms-ing@text-ing person..sorry -_-
9-Soalan terakhir.Nama orang yang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?

- no one..



kenapa buat tag pasal handphone?
sebab...hp yg dah berusia 5 tahun ni dah masuk alam penuaan..
hari ni dia jamp+hang lg.simcard tetibe failed-bnyak kali dh ni :(
sebetulnya, sy seorang yg tak kesah ttg hp.
canggih ke tak-i dont care. asal cukup sifat.
bleh call in@call out,leh send+receive sms+mms, 
leh online..tu dah cukup okey...
looks like i need to buy new one...guna utk lg 10 tahun,ok?!
perlu mintak permisi from mama+baba. another mission for chinese new yer break?!


p.s : received an external harddisk today.done with transferring segala benda! :)
       


Comments

nur syakirin~ said…
cis soklan no.9 2 xleh blah!haha
beli la wa kalo da nazak sgt!heheh
najihah iman said…
hehe...mmg nak beli pun..
tggu mintak permisi dlu..=D
zue anak sudin said…
korang neh bese2 je nak mengomen same sendiri. padhal duk sebelah je! ko ckp direct teros kat wawa pon takpe syak. laen la aku ni kat bawah. hahahaha... XD

wa, no 9 tu...someone la..;)

beli hp baru wa!! yeay! wawa nak beli hp baru. aku doakan ko dpt hp baru~ :)
ops.ade org nk hp br nmpknye;p
najihah iman said…
~haal

sadly in need of a new one :(
tgk la raye china ni..

Popular Posts