=)

Bismillahirrahmanirrahim-

jumaat datang lagi...alhamdulillah ala kulli hal.
lagi 3 kali jumaat untuk pulang ke rumah. ;)


Allah memberikan hikmah kepada siapa yang dikehendaki-Nya. Dan barangsiapa yang diberi hikmah, sungguh telah diberi kebaikan yang banyak. Dan tidak ada yang dapat mengambil pelajaran kecuali orang-orang yang berakal." (al-baqarah: 269)  


nota kaki :
+ ingat pesan mama+baba = belajar sungguh2, jaga hubungan dgn Dia,
+ ade 1 lg paper utk mid sem exam, work out on it.
- malas..jangan malas.personal things pun kena amik berat too.
- jangan ingat nak balik je. tak survive la macam tu.
- somebody has a very brilliant mission..how about me?!


Comments

zue anak sudin said…
kite dah planning macam2 ari ni utk mase depan~ :)

gud luck for paper GIT wawa! :D
Cik Akma said…
ade lg paper utk mid sem? gud luck! :)
najihah iman said…
~cik akma

ade lg..29 jan/jumaat ni..-_-
thanks yek...:)
zT said…
ak maen badmintn dlm umh lps balik kelas around 6..hehhhee..release tense dowh..

Popular Posts